25-02-2017, we gaan weer exposeren!

We waren met zijn 13en. Nasima en Ineke ontbraken. Marions haar was weer gekleurd grijs, niet meer in een overgangsfase. Robert vond Conny’s haar wild, ik niet. Sommigen vonden mijn haar langer dan anders, maar het was net dinsdag geknipt door Conny’s kapster……..tijd voor:
koffie met enorme stukken Duitse Kuchen van Harm. Heerlijke Bienenstich en Kirschstreusel Blechkuchen. We bespraken de komende tentoonstelling op de bovenverdieping van Flier. Bij stemming kwamen we uit op de titel: SOUZA SPRINGt.
-De opening zal plaatsvinden op zaterdag 8 april. Het ophangen hoopt Conny te kunnen regelen op de voorafgaande woensdag en donderdag 5 en 6 april. We moeten dat zelf doen. Conny en Marijke houden supervisie. er is heel veel ruimte, ieder kan makkelijk 4 a 5 werken ophangen.
-Alice maakt een model voor bij de schilderijen te hangen kaartjes met naam schilderij, naam kunstenaar etc. Op 1 april kunnen we met Alice een definitieve looplijst/prijslijst maken. Alle gegevens over je eigen te hangen werk moeten dan dus vastliggen. Laat je horen welke gegevens je precies nodig hebt, Alice?
-We sturen alleen digitale uitnodigingen, Marscha maakt een ontwerp. ten behoeve hiervan wordt iedereen verzocht in de komende week tenminste 1 foto van te hangen werk naar Marscha te mailen.
-Marscha maakt ook een ‘stukje’ voor de huis-aan-huis-bladen. Krijnie stuurt t.z.t. een aankondiging naar Drentwatchers.
Ook voor muziek, opener en catering moet SOUZA zelf zorgen.
-Harm zorgt voor een ervaren gitarist.
-Eke en Marion organiseren de catering
We gingen aan het werk. Rond het middaguur gesterkt door een heerlijke broccoli-en-aardappel-met-ook-nog-tomaten-soep van Mia. Er waren ook nog blokjes ham en geroosterd brood en backerbsen waarmee het een aangeklede soep werd. Sommigen hadden een voorkeur voor ‘iets aangekleed’ terwijl anderen juist naakt erg leuk vonden.
Er was bezoek van Cora Lameris (voorz. AKE) en van Thijs Valentien.
We werkten door.
Bij de thee bleken de resterende Kuchen plotseling vergezeld door allerlei chocoladeteractaties. Deze werden zeer gezond verklaard waarna ze als sneeuw voor de zon verdwenen.
We braken tijdig op. Karin good luck met de operatie op 7 maart. Nasima good luck met de operatie op 27 maart en hopelijk allemaal tot 1 april.

Groet,

Krijnie

Wil je dit bericht delen? Dat kan: